KURZY NĚMČINY

PŘEDLOŽKOVÝ KOLOTOČ aneb točí se vám hlava z předložek?

Německé předložky mohou na začátku působit jako velká výzva. Zvlášť když zjistíte, že každá předložka může mít různý význam podle toho, jaký pád se s ní pojí. To může vyvolávat pocit zmatku a někdy i bezmoci.

A proč jsou ty předložky vlastně tak důležité v němčině?
 
📌Předložky určují význam věty a mohou úplně změnit její smysl. Například rozdíl mezi in a auf může znamenat rozdíl mezi tím, zda jsi v místnosti nebo na stole.
📌Správné použití předložek je klíčem k tomu, aby tvá komunikace v němčině byla přesná a jasná. Pomáhají vyjádřit, kde se něco nachází, kdy se něco děje, nebo jaké jsou vztahy mezi objekty a lidmi.
📌Rodilí mluvčí používají předložky zcela přirozeně, a proto je důležité je správně zvládnout, aby tvá němčina zněla autenticky.
📌Předložky v němčině jsou úzce spojené s pády, a tak jejich správné použití pomáhá udržet správnou gramatickou strukturu ve větách.
 
Ať už máš v německých předložkách guláš, cítíš  se s předložkami jako na kolotoči nebo horské dráze či hledáš cestu z předložkového bludiště, pojď se posunout a přijmi tuto výzvu.
 

📱 WhatsApp skupina: komunita pro 20 osob

✅ Interaktivní cvičení – Učte se hrou! Bude nás to bavit.

✅ Praktické příklady – Poznáte, jak se předložky používají v reálných situacích.
 
✅ Výzva každý den – Získejte nové dovednosti krok za krokem. Každý den na vás čeká nová předložka!
 
Předpokladem pro vstup do výzvy je doporučená úroveň němčiny A1.
 

Jak to funguje?

Každé ráno vám pošlu jednu předložku s výkladem (videa, obrázky, quizy…).  Budete mít možnost osvojit si její použití v běžném životě a zároveň si ji procvičit.

🚀 START 🚀 začínáme každého 1. a 20. dne v měsíci
⇒ v případě nenaplnění kapacity bude datum upřesněn

🗓️ Délka kurzu: 10 dní

Cena kurzu: ZDARMA

📝 Registrace je jednoduchá!

Vyplňte kontaktní formulář níže a obdržíte všechny potřebné informace o kurzu.

👉 Přihlaste se nyní! 👈

Těším se na vás v kurzu!

S časem a praxí začíná být vše jasnější. Pocit frustrace se postupně mění v pocit úspěchu, jakmile začnete předložky používat správně a přirozeně.

Přejít nahoru