O mně

O mně

Ahoj, jsem Hanka, lektorka a majitelka EDU němčiny.

Pomáhám přes 25 let svým klientům najít si svoji autentickou cestu k němčině v lehkosti a radosti. Jsem průvodcem v jejich cestě, vděčnou pozorovatelkou jejich přístupu, posunů a životních situací.

Připravovala jsem studenty se specifickými potřebami na jejich semestrální zkoušky a pomohla jim tak k jejich individuálním cílům. Každý jejich úspěch mě naplňoval a slavili jsme ho společně s vděčností.

Věnuji se jak dětem, které mají zájem o němčinu nad rámec školní výuky, tak i dospělým, kteří přichází s různými svými příběhy.

Klient si vybírá své témata, které jsou mu vlastní. Moje lekce jsou akční, pestré na materiál, nechybí ani dávka humoru a hlavně opakování, které mi dává velký smysl. Jsem komunikativní lektorka, která dle klientů připravuje výuku s přesahem.

Věřím v přirozený a individuální přístup s pořádnou dávkou zábavy, her, prožitku a radosti. Chci, aby klient myslel cizím jazykem, mluvíme společně o tématech, které ho naplňují, obohacují a loučíme se hlavně s úsměvem na tváři.

Jak mě vnímají moji klienti?

příjemná, energetická, sympatická, charismatická, temperamentní, usměvavá, stále pozitivní, přátelská, empatická a trpělivá

Jak vnímají klienti moji práci?

– hravé a zábavné lekce

– pozitivní a uvolněná atmosféra, různorodé aktivity

-super výuka, interaktivní, hry, škola hrou, není nuda, jsem ve střehu

Více o mě a mém přístupu si můžeš přečíst v referencích.

Už mě znáš, tak si pojď domluvit konzultaci.

Přejít nahoru